Pretraži ovaj blog

Dobrodošlica

Dobro došli na mjesto gdje se okupljaju najveći gurmani. Nismo jedini, ali smo najbolji. ;)

četvrtak, 19. travnja 2012.

Tjestenina na brzaka

Još jedna u nizu od tjestenina ukoliko imate viška hrane u hladnjaku ili nešto čemu će uskoro isteći rok trajanja.
Ostalo mi je dvije vrste tjestenine, pa sam ih odlučio zajedno pomiješati.






Sastojci:

400 g tjestenine
300 g parizera
150 sira trapista
100 g parmezana
1 dl mlijeka
1 čajna žlica estragona

Postupak :

Tjesteninu skuhajte na uobičajeni način. Na malo ulja pirjajte salamu sve dok ne dobije zlatno žutu boju. Skuhanu tjesteninu ocijedite, te dodajte na pirjanu salamu. Podlijte sa malo mlijeko i ostavite da ukuha. Pred sam kraj dodajte estragon i sireve.


Bon Appétit

Nema komentara:

Objavi komentar

Cijenim i slušam svačije mišljenje. Osjećajte se slobodnim i ostavite komentar ; ne brinite ne grizem! ;) Isto tako ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi recepata, kuharstva općenito, slobodno mi se obratite preko bloga, FB grupe ili e-mail adrese.

I appreciate and listening opinion of each person. Please feel free and leave a comment, do not worry I do not bite! ;) Also, if you have any questions about recipes, culinary generally free to contact me through the blog, FB group or email address.