Translate

Verduras con carne

by - svibnja 18, 2012

Verduras con carne je zapravo povrće sa mesom i to ovog puta bez chilli-ja. Zasigurno se  sjećate one "Pastirske pite" koju sam pravio!? Ostalo mi je višak toga nadjeva i odlučio sam iskoristiti ovaj nadjev. Prilog je na Vama da odaberte koji najviše volite i koji Vam odgovara. Istim ovim nadjevom možete napuniti i tortilje, ili jesti samo uz kruh i sezonsku salatu. Da ne ponavljam stalno jedan te isti recept dolje ću Vam ostaviti link kako sam sve to pripremio.Ukoliko volite pikantna i ljuća jela slobodno dodajte chilli-ja u ovaj nadjev. Gotovi nadjev samo prebacite u vatrostalnu posudu ili neku drugu, ubacite u pećnicu na 200 C da se dobro zapeče i da ispari tekućina. Pred sam kraj dodajte sira trapista po želji, vratite natrag u pećnicu i gratinirajte sve dok ne dobije zlatno-smeđu boju. Isto tako ne morate upotrijebiti povrće koje sam ja, prilagodite svojim ukusima, željama i kako ste naviknuli jesti.

Evo recepta.



Bon Appétit

You May Also Like

0 comments

If you tried one of my recipes or techniques and loved it (or even if you didn’t), let me know. Also, feel free to share any of my recipes, posts or photos, but just be sure to credit my blog and mention that you found it here first. I do my best to give credit to my sources as well. It’s just good food karma.

And if you “Like” my Facebook page you’ll get a link to each new blog post as well as to some other content I sometimes post that doesn’t make it on here. But the best way to stay connected is to simply follow my blog so you’ll get an email whenever there’s a new post.

Now, let’s go have some fun in the kitchen!

Facebook

Instagram

Pinterest

Oni koji me redovite prate ;)

Very Good Recipes
Find my recipes on
Very Good Recipes

Copyright @ 2017. All right reserved by Moderna Kuhinja 2012.-2017. Moderna Kuhinja