Pretraži ovaj blog

Dobrodošlica

Dobro došli na mjesto gdje se okupljaju najveći gurmani. Nismo jedini, ali smo najbolji. ;)

petak, 10. kolovoza 2012.

Doručak No.4

Još jedan doručak u nizu. Počeo sam i doručke objavljivati iz razloga da vidite ih, ali isto tako da dobijete i neke od ideja ili kad jednostavno više ne znate što biste doručkovali. Kako sam već naveo u prijašnjoj objavi recept, nisam ljubitelj suhomesnatih proizvoda, ali uhvati me želja pa posegnem i za njima. Ovog puta sam sotirao šunkaricu s obje strane jer jednostavno kao kuhanu je ne mogu pojesti i ima previše intezivan miris. Svježa jaja sam i ovog puta "obogatio" s mlijekom. Iz razloga što će mlijeko u kombinaciji s jajima biti više prozračnija, pahuljasta i mekša. Uz ovo možete poslužiti i bilo koju vrstu svježeg povrća ili rajčicu kao ja.
Sastojci :

4 jaja ( po mogućnosti domaća )
1 dl mlijeka
soli po ukusu

7-8 kriški šunkarice ( ili nekakavog drugog suhomesnatog proizvoda )

svježe povrće po izboru


Postupak :

U jaja dodajte mlijeko i sol, te ih dobro umutite.


Šunkaricu sotirajte na plitkoj masnoći s obje strane sve dok se meso ne iskaramelizira, a na preostalu masnoću dodajte umućena jaja te ispecite kajganu.
Poslužite dok je još toplo uz sezonske svježe salate.


Bon Appétit
Nema komentara:

Objavi komentar

Cijenim i slušam svačije mišljenje. Osjećajte se slobodnim i ostavite komentar ; ne brinite ne grizem! ;) Isto tako ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi recepata, kuharstva općenito, slobodno mi se obratite preko bloga, FB grupe ili e-mail adrese.

I appreciate and listening opinion of each person. Please feel free and leave a comment, do not worry I do not bite! ;) Also, if you have any questions about recipes, culinary generally free to contact me through the blog, FB group or email address.