Translate

Doručak No.4

by - kolovoza 10, 2012

Još jedan doručak u nizu. Počeo sam i doručke objavljivati iz razloga da vidite ih, ali isto tako da dobijete i neke od ideja ili kad jednostavno više ne znate što biste doručkovali. Kako sam već naveo u prijašnjoj objavi recept, nisam ljubitelj suhomesnatih proizvoda, ali uhvati me želja pa posegnem i za njima. Ovog puta sam sotirao šunkaricu s obje strane jer jednostavno kao kuhanu je ne mogu pojesti i ima previše intezivan miris. Svježa jaja sam i ovog puta "obogatio" s mlijekom. Iz razloga što će mlijeko u kombinaciji s jajima biti više prozračnija, pahuljasta i mekša. Uz ovo možete poslužiti i bilo koju vrstu svježeg povrća ili rajčicu kao ja.
Sastojci :

4 jaja ( po mogućnosti domaća )
1 dl mlijeka
soli po ukusu

7-8 kriški šunkarice ( ili nekakavog drugog suhomesnatog proizvoda )

svježe povrće po izboru


Postupak :

U jaja dodajte mlijeko i sol, te ih dobro umutite.


Šunkaricu sotirajte na plitkoj masnoći s obje strane sve dok se meso ne iskaramelizira, a na preostalu masnoću dodajte umućena jaja te ispecite kajganu.
Poslužite dok je još toplo uz sezonske svježe salate.


Bon Appétit
You May Also Like

0 comments

If you tried one of my recipes or techniques and loved it (or even if you didn’t), let me know. Also, feel free to share any of my recipes, posts or photos, but just be sure to credit my blog and mention that you found it here first. I do my best to give credit to my sources as well. It’s just good food karma.

And if you “Like” my Facebook page you’ll get a link to each new blog post as well as to some other content I sometimes post that doesn’t make it on here. But the best way to stay connected is to simply follow my blog so you’ll get an email whenever there’s a new post.

Now, let’s go have some fun in the kitchen!

Facebook

Instagram

Pinterest

Oni koji me redovite prate ;)

Very Good Recipes
Find my recipes on
Very Good Recipes

Copyright @ 2018. All right reserved by Moderna Kuhinja 2012.-2018. Moderna Kuhinja